Schoonheidsspecialiste

Gelaatsbehandelingen
Uw gezicht is uw visitekaartje en een goede verzorging is noodzakelijk voor uw huid, door dure make-up te kopen bent u er vaak nog niet wanneer de ondergrond goed en mooi is valt make-up ook beter op zijn plaats.
In mijn salon is iedereen welkom, ik heb keuze uit drie verschillende behandelingen voor dames, een speciaal samengestelde behandeling voor heren en ook heb ik een speciale behandeling samengesteld voor jongeren tot 18 jaar. Ik heb speciaal voor jongeren tot 18 jaar een behandeling samengesteld omdat deze groep het vaak hard nodig heeft om een keer een goede reinigende behandeling te krijgen maar vaak simpel weg het geld er niet voor heeft. Daarom heb ik de oplossing bedacht een speciale behandeling tegen een speciale prijs. Daarbij komt er gratis en voor niets meer zelfvertrouwen van!

Lichaamsbehandelingen
Ook voor lichaamsbehandelingen kunt u bij Salon Noortje terecht.
Voor deel massages of totale lichaammassages kunt u hier terecht, ook voor het harsen van benen, oksels, armen en bikinilijn kunt u bij mij terecht.


Visagie

Uw gezicht is de eerste indruk en dus uw visitekaartje, wanneer er op de juiste manier make-up aangebracht wordt zal de eerste indruk beter worden.
Het oogt verzorgd het maakt vrouwelijker kortom het geeft een toevoeging aan de natuurlijke schoonheid van de mens.
Ga u trouwen, heeft u een feest, een belangrijke afspraak of gewoon zomaar ik kan samen met u voor de juiste make-up en de beste uitstraling zorgen.
Ook kan ik tevens kleuradviezen geven zodat u er zelf ook voor afwisseling kunt zorgen.